Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
јули
јули
јули
јули
јули
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
септември
септември
септември
септември
септември
септември
  • Обука за сертификација

  • Обука за ресертификација

  • Обука за економски оператори

  • Испит за сертификација

  • Поправен испит за сертификација

  • Испит за ресертификација

  • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Прашањата поврзани со ЕСЈН да се поставуваат преку контакт формата на ЕСЈН или на маил info@bjn.gov.mk.

Прашањата поврзани со легислатива да се поставуваат преку контакт формата. Доколку е потребно, ќе бидете контактирано телефонски од наша страна.

Архивата на Бирото за јавни набавки ќе работи секој работен ден во периодот од 10-12 и 13-15 часот кога можете да ги доставувате дописите.