Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
1
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  01/10/2018-05/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-01 – 2018-10-05
  Датум на испит: 05/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

2
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  02/10/2018-05/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-01 – 2018-10-05
  Датум на испит: 05/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

3
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  03/10/2018-05/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-01 – 2018-10-05
  Датум на испит: 05/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

4
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  04/10/2018-05/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-01 – 2018-10-05
  Датум на испит: 05/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

5
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  05/10/2018-05/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-01 – 2018-10-05
  Датум на испит: 05/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

6
7
8
 • Испит сертификација

  Испит сертификација

  00:00
  08/10/2018

  Датум на обука: 2018-09-03 – 2018-09-07
  Датум на испит: 08/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 08/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

9
10
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  10/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-10 – 2018-10-10
  Датум на испит: 09/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

11
12
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  12/10/2018

  Датум на обука: 2018-09-12 – 2018-09-12
  Датум на испит: 12/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 12/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

13
14
15
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  15/10/2018-19/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-15 – 2018-10-19
  Датум на испит: 19/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

16
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  16/10/2018-19/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-15 – 2018-10-19
  Датум на испит: 19/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

17
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  17/10/2018-19/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-15 – 2018-10-19
  Датум на испит: 19/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

18
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  18/10/2018-19/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-15 – 2018-10-19
  Датум на испит: 19/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

19
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  19/10/2018-19/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-15 – 2018-10-19
  Датум на испит: 19/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

20
21
22
 • Испит сертификација

  Испит сертификација

  00:00
  22/10/2018

  Датум на обука: 2018-09-17 – 2018-09-21
  Датум на испит: 22/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

23
24
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  24/10/2018

  Датум на обука: 2018-10-24 – 2018-10-24
  Датум на испит: 27/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 27/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

25
26
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  26/10/2018

  Датум на обука: 2018-09-26 – 2018-09-26
  Датум на испит: 26/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 26/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
28
29
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  29/10/2018-02/11/2018

  Датум на обука: 2018-10-29 – 2018-11-02
  Датум на испит: 03/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

30
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  30/10/2018-02/11/2018

  Датум на обука: 2018-10-29 – 2018-11-02
  Датум на испит: 03/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

31
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  31/10/2018-02/11/2018

  Датум на обука: 2018-10-29 – 2018-11-02
  Датум на испит: 03/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

ноември
ноември
ноември
ноември
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат