Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2018 >
Декември
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
ноември
ноември
ноември
ноември
ноември
1
2
3
 • Испит сертификација

  Испит сертификација

  00:00
  03/12/2018

  Датум на обука: 2018-10-29 – 2018-11-02
  Датум на испит: 03/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

4
5
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  05/12/2018

  Датум на обука: 2018-12-05 – 2018-12-05
  Датум на испит: 11/01/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/02/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

6
 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  06/12/2018

  Датум на обука: 2018-10-01 – 2018-10-05
  Датум на испит: 05/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

7
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  07/12/2018

  Датум на обука: 2018-11-07 – 2018-11-07
  Датум на испит: 07/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

8
9
10
 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  10/12/2018

  Датум на обука: 2018-10-10 – 2018-10-10
  Датум на испит: 09/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

11
12
13
14
15
16
17
 • Испит сертификација

  Испит сертификација

  00:00
  17/12/2018

  Датум на обука: 2018-11-12 – 2018-11-16
  Датум на испит: 17/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

18
19
 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  19/12/2018

  Датум на обука: 2018-10-15 – 2018-10-19
  Датум на испит: 19/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

20
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  20/12/2018

  Датум на обука: 2018-11-21 – 2018-11-21
  Датум на испит: 20/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 22/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

21
22
23
24
25
26
27
 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  27/12/2018

  Датум на обука: 2018-10-24 – 2018-10-24
  Датум на испит: 27/11/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 27/12/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

28
29
30
31
јануари
јануари
јануари
јануари
јануари
јануари
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Прашањата поврзани со ЕСЈН да се поставуваат преку контакт формата на ЕСЈН или на маил info@bjn.gov.mk.

Прашањата поврзани со легислатива да се поставуваат преку контакт формата. Доколку е потребно, ќе бидете контактирано телефонски од наша страна.

Архивата на Бирото за јавни набавки ќе работи секој работен ден во периодот од 10-12 и 13-15 часот кога можете да ги доставувате дописите.