Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2018 >
Февруари
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
јануари
јануари
јануари
1
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  01/02/2018-02/02/2018

  Датум на обука: 2018-01-29 – 2018-02-02
  Датум на испит: 02/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

2
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  02/02/2018-02/02/2018

  Датум на обука: 2018-01-29 – 2018-02-02
  Датум на испит: 02/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  21/02/2018

  Датум на обука: 2018-02-21 – 2018-02-21
  Датум на испит: 22/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

22
23
24
25
26
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  26/02/2018-02/03/2018

  Датум на обука: 2018-02-26 – 2018-03-02
  Датум на испит: 04/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  27/02/2018-02/03/2018

  Датум на обука: 2018-02-26 – 2018-03-02
  Датум на испит: 04/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

28
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  28/02/2018-02/03/2018

  Датум на обука: 2018-02-26 – 2018-03-02
  Датум на испит: 04/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

март
март
март
март
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат