Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2018 >
Април
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
март
март
март
март
март
март
1
2
3
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  03/04/2018

  Датум на обука: 2018-01-29 – 2018-02-02
  Датум на испит: 02/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

4
 • Испит сертификација

  00:00
  04/04/2018

  Датум на обука: 2018-02-26 – 2018-03-02
  Датум на испит: 04/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

5
 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  05/04/2018

  Датум на обука: 2018-02-07 – 2018-02-07
  Датум на испит: 08/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

6
7
8
9
10
 • Испит ресертификација

  00:00
  10/04/2018

  Датум на обука: 2018-03-07 – 2018-03-07
  Датум на испит: 10/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

11
12
13
14
15
16
 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  16/04/2018

  Датум на обука: 2018-02-12 – 2018-02-16
  Датум на испит: 16/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: -1

17
 • Испит сертификација

  00:00
  17/04/2018

  Датум на обука: 2018-03-12 – 2018-03-16
  Датум на испит: 17/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 17/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

18
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  18/04/2018

  Датум на обука: 2018-04-18 – 2018-04-18
  Датум на испит: 21/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 21/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

19
20
 • Испит ресертификација

  00:00
  20/04/2018

  Датум на обука: 2018-03-21 – 2018-03-21
  Датум на испит: 20/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 18/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

21
22
23
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  23/04/2018-27/04/2018

  Датум на обука: 2018-04-23 – 2018-04-27
  Датум на испит: 28/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 25/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  23/04/2018

  Датум на обука: 2018-02-21 – 2018-02-21
  Датум на испит: 22/03/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/04/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

24
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  24/04/2018-27/04/2018

  Датум на обука: 2018-04-23 – 2018-04-27
  Датум на испит: 28/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 25/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

25
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  25/04/2018-27/04/2018

  Датум на обука: 2018-04-23 – 2018-04-27
  Датум на испит: 28/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 25/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

26
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  26/04/2018-27/04/2018

  Датум на обука: 2018-04-23 – 2018-04-27
  Датум на испит: 28/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 25/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  27/04/2018-27/04/2018

  Датум на обука: 2018-04-23 – 2018-04-27
  Датум на испит: 28/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 25/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

28
29
30
 • Испит сертификација

  00:00
  30/04/2018

  Датум на обука: 2018-03-26 – 2018-03-30
  Датум на испит: 30/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 30/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

мај
мај
мај
мај
мај
мај
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат