Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
април
1
2
3
4
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  04/05/2018

  Датум на обука: 2018-02-26 – 2018-03-02
  Датум на испит: 04/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

5
6
7
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  07/05/2018-11/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-07 – 2018-05-11
  Датум на испит: 11/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

8
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  08/05/2018-11/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-07 – 2018-05-11
  Датум на испит: 11/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

9
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  09/05/2018-11/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-07 – 2018-05-11
  Датум на испит: 11/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

10
 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  10/05/2018

  Датум на обука: 2018-03-07 – 2018-03-07
  Датум на испит: 10/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  10/05/2018-11/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-07 – 2018-05-11
  Датум на испит: 11/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

11
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  11/05/2018-11/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-07 – 2018-05-11
  Датум на испит: 11/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

12
13
14
15
16
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  16/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-16 – 2018-05-16
  Датум на испит: 18/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 18/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

17
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  17/05/2018

  Датум на обука: 2018-03-12 – 2018-03-16
  Датум на испит: 17/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 17/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

18
 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  18/05/2018

  Датум на обука: 2018-03-21 – 2018-03-21
  Датум на испит: 20/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 18/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

19
20
21
 • Испит ресертификација

  00:00
  21/05/2018

  Датум на обука: 2018-04-18 – 2018-04-18
  Датум на испит: 21/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 21/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 1

22
23
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  23/05/2018

  Датум на обука: 2018-05-23 – 2018-05-23
  Датум на испит: 22/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 20/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

24
25
26
27
28
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  28/05/2018-01/06/2018

  Датум на обука: 2018-05-28 – 2018-06-01
  Датум на испит: 02/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Испит сертификација

  00:00
  28/05/2018

  Датум на обука: 2018-04-23 – 2018-04-27
  Датум на испит: 28/05/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 25/06/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

29
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  29/05/2018-01/06/2018

  Датум на обука: 2018-05-28 – 2018-06-01
  Датум на испит: 02/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

30
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  30/05/2018

  Датум на обука: 2018-03-26 – 2018-03-30
  Датум на испит: 30/04/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 30/05/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  30/05/2018-01/06/2018

  Датум на обука: 2018-05-28 – 2018-06-01
  Датум на испит: 02/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

31
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  31/05/2018-01/06/2018

  Датум на обука: 2018-05-28 – 2018-06-01
  Датум на испит: 02/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

јуни
јуни
јуни
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат