Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
јуни
јуни
јуни
јуни
јуни
јуни
1
2
 • Испит сертификација

  00:00
  02/07/2018

  Датум на обука: 2018-05-28 – 2018-06-01
  Датум на испит: 02/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

3
4
5
6
 • Испит сертификација

  00:00
  06/07/2018

  Датум на обука: 2018-06-04 – 2018-06-08
  Датум на испит: 06/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

7
8
9
10
11
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  11/07/2018

  Датум на обука: 2018-05-07 – 2018-05-11
  Датум на испит: 11/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

12
13
14
15
16
17
18
 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  18/07/2018

  Датум на обука: 2018-05-16 – 2018-05-16
  Датум на испит: 18/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 18/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

19
20
 • Испит ресертификација

  00:00
  20/07/2018

  Датум на обука: 2018-06-20 – 2018-06-20
  Датум на испит: 20/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  20/07/2018

  Датум на обука: 2018-05-23 – 2018-05-23
  Датум на испит: 22/06/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 20/07/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
август
август
август
август
август
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат