Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2018 >
Септември
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
август
август
август
август
август
1
2
3
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  03/09/2018

  Датум на обука: 2018-05-28 – 2018-06-01
  Датум на испит: 02/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 03/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  03/09/2018-07/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-03 – 2018-09-07
  Датум на испит: 08/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 08/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

4
 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  04/09/2018

  Датум на обука: 2018-06-20 – 2018-06-20
  Датум на испит: 20/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 04/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  04/09/2018-07/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-03 – 2018-09-07
  Датум на испит: 08/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 08/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

5
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  05/09/2018

  Датум на обука: 2018-06-04 – 2018-06-08
  Датум на испит: 06/07/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/09/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  05/09/2018-07/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-03 – 2018-09-07
  Датум на испит: 08/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 08/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

6
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  06/09/2018-07/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-03 – 2018-09-07
  Датум на испит: 08/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 08/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

7
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  07/09/2018-07/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-03 – 2018-09-07
  Датум на испит: 08/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 08/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

8
9
10
11
12
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  12/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-12 – 2018-09-12
  Датум на испит: 12/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 12/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

13
14
15
16
17
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  17/09/2018-21/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-17 – 2018-09-21
  Датум на испит: 22/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

18
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  18/09/2018-21/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-17 – 2018-09-21
  Датум на испит: 22/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

19
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  19/09/2018-21/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-17 – 2018-09-21
  Датум на испит: 22/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

20
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  20/09/2018-21/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-17 – 2018-09-21
  Датум на испит: 22/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

21
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  21/09/2018-21/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-17 – 2018-09-21
  Датум на испит: 22/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 23/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

22
23
24
25
26
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  26/09/2018

  Датум на обука: 2018-09-26 – 2018-09-26
  Датум на испит: 26/10/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 26/11/2018 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
28
29
30
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат