Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
декември
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  10/01/2019

  Датум на обука: 2018-11-07 – 2018-11-07
  Датум на испит: 07/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

11
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  11/01/2019

  Датум на обука: 2018-12-05 – 2018-12-05
  Датум на испит: 11/01/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/02/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  11/01/2019

  Датум на обука: 2018-10-29 – 2018-11-02
  Датум на испит: 03/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 11/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

12
13
14
15
16
 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  16/01/2019

  Датум на обука: 2018-11-12 – 2018-11-16
  Датум на испит: 17/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

17
18
19
20
21
22
 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  22/01/2019

  Датум на обука: 2018-11-21 – 2018-11-21
  Датум на испит: 20/12/2018 00:00:00
  Датум на поправен испит: 22/01/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

23
24
25
26
27
28
29
30
31
февруари
февруари
февруари
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Прашањата поврзани со ЕСЈН да се поставуваат преку контакт формата на ЕСЈН или на маил info@bjn.gov.mk.

Прашањата поврзани со легислатива да се поставуваат преку контакт формата. Доколку е потребно, ќе бидете контактирано телефонски од наша страна.

Архивата на Бирото за јавни набавки ќе работи секој работен ден во периодот од 10-12 и 13-15 часот кога можете да ги доставувате дописите.