Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2019 >
Февруари
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
јануари
јануари
јануари
јануари
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
март
март
март
  • Обука-ДО

  • Обука-Едукација ДО и ЕО

  • ЕО-дводневна обука

  • Испит-ДО

  • Поправен испит-ДО

  • Испит-Едукација ДО и ЕО

  • Поправен-Едукација ДО и ЕО

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

[mvc_counter_oglasi count_title=”Објавени огласи во претходниот ден” title_size=”12px” title_font=”400″ stat_size=”27px” count_speed=”2000″]
[mvc_counter_sraukcii count_title=”Спроведени аукции во претходниот ден” title_size=”12px” stat_numb=”242″ stat_size=”27px” count_speed=”2000″ title_font=”400″]
[mvc_counter_vraukcii count_title=”Вредност на аукции во претходниот ден” title_size=”12px” stat_numb=”90756188″ stat_size=”27px” count_speed=”2000″ title_font=”400″]
[mvc_counter_postapki count_title=”Тековни е-постапки” title_size=”12px” stat_numb=”451″ stat_size=”27px” count_speed=”2000″ title_font=”400″]

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат