Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2019 >
Февруари
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
јануари
јануари
јануари
јануари
1
2
3
4
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  04/02/2019-08/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-04 – 2019-02-08
  Датум на испит: 16/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

5
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  05/02/2019-08/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-04 – 2019-02-08
  Датум на испит: 16/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

6
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  06/02/2019-08/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-04 – 2019-02-08
  Датум на испит: 16/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

7
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  07/02/2019-08/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-04 – 2019-02-08
  Датум на испит: 16/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

8
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  08/02/2019-08/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-04 – 2019-02-08
  Датум на испит: 16/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

9
10
11
12
13
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  13/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-13 – 2019-02-13
  Датум на испит: 15/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 14/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

14
15
 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  15/02/2019

  Датум на обука: 2018-12-05 – 2018-12-05
  Датум на испит: 11/01/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/02/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

16
17
18
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  18/02/2019-22/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-18 – 2019-02-22
  Датум на испит: 18/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

19
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  19/02/2019-22/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-18 – 2019-02-22
  Датум на испит: 18/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

20
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  20/02/2019-22/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-18 – 2019-02-22
  Датум на испит: 18/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

21
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  21/02/2019-22/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-18 – 2019-02-22
  Датум на испит: 18/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

22
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  22/02/2019-22/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-18 – 2019-02-22
  Датум на испит: 18/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

23
24
25
26
27
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  27/02/2019

  Датум на обука: 2019-02-27 – 2019-02-27
  Датум на испит: 17/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 17/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

28
март
март
март
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Прашањата поврзани со ЕСЈН да се поставуваат преку контакт формата на ЕСЈН или на маил info@bjn.gov.mk.

Прашањата поврзани со легислатива да се поставуваат преку контакт формата. Доколку е потребно, ќе бидете контактирано телефонски од наша страна.

Архивата на Бирото за јавни набавки ќе работи секој работен ден во периодот од 10-12 и 13-15 часот кога можете да ги доставувате дописите.