Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2019 >
Април
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
1
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  01/04/2019-05/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-01 – 2019-04-05
  Датум на испит: 06/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 2

2
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  02/04/2019-05/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-01 – 2019-04-05
  Датум на испит: 06/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 2

3
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  03/04/2019-05/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-01 – 2019-04-05
  Датум на испит: 06/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 2

4
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  04/04/2019-05/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-01 – 2019-04-05
  Датум на испит: 06/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 2

5
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  05/04/2019-05/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-01 – 2019-04-05
  Датум на испит: 06/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 2

6
7
8
 • Испит сертификација

  00:00
  08/04/2019

  Датум на обука: 2019-03-04 – 2019-03-08
  Датум на испит: 08/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 09/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

9
10
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  10/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-10 – 2019-04-10
  Датум на испит: 10/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: -1

11
12
 • Испит ресертификација

  00:00
  12/04/2019

  Датум на обука: 2019-03-13 – 2019-03-13
  Датум на испит: 12/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 13/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

13
14
15
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  15/04/2019-19/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-15 – 2019-04-19
  Датум на испит: 20/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Испит ресертификација

  00:00
  15/04/2019

  Датум на обука: 2019-02-13 – 2019-02-13
  Датум на испит: 15/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 14/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

16
 • Испит сертификација

  00:00
  16/04/2019

  Датум на обука: 2019-02-04 – 2019-02-08
  Датум на испит: 16/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 16/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  16/04/2019-19/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-15 – 2019-04-19
  Датум на испит: 20/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

17
 • Испит ресертификација

  00:00
  17/04/2019

  Датум на обука: 2019-02-27 – 2019-02-27
  Датум на испит: 17/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 17/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  17/04/2019-19/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-15 – 2019-04-19
  Датум на испит: 20/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

18
 • Испит сертификација

  00:00
  18/04/2019

  Датум на обука: 2019-02-18 – 2019-02-22
  Датум на испит: 18/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 15/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  18/04/2019-19/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-15 – 2019-04-19
  Датум на испит: 20/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

19
 • Сертификација за договорни органи

  00:00
  19/04/2019-19/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-15 – 2019-04-19
  Датум на испит: 20/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

20
21
22
 • Испит сертификација

  00:00
  22/04/2019

  Датум на обука: 2019-03-18 – 2019-03-22
  Датум на испит: 22/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 21/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

23
24
 • Ресертификација за договорни органи

  00:00
  24/04/2019

  Датум на обука: 2019-04-24 – 2019-04-24
  Датум на испит: 23/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 24/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

25
 • Испит ресертификација

  00:00
  25/04/2019

  Датум на обука: 2019-03-27 – 2019-03-27
  Датум на испит: 25/04/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 27/05/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

26
27
28
29
30
мај
мај
мај
мај
мај
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 10:00 до 11:00 часот и од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат