Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2019 >
Јуни
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
мај
мај
мај
мај
мај
1
2
3
4
5
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  05/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-05 – 2019-06-05
  Датум на испит: 05/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 5

6
 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  06/06/2019

  Датум на обука: 2019-04-01 – 2019-04-05
  Датум на испит: 06/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 2

7
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  07/06/2019

  Датум на обука: 2019-05-08 – 2019-05-08
  Датум на испит: 07/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

8
9
10
 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  10/06/2019

  Датум на обука: 2019-04-10 – 2019-04-10
  Датум на испит: 10/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 10/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: -1

11
12
13
14
15
16
17
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  17/06/2019-21/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-17 – 2019-06-21
  Датум на испит: 22/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Испит сертификација

  Испит сертификација

  00:00
  17/06/2019

  Датум на обука: 2019-05-13 – 2019-05-17
  Датум на испит: 17/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 17/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

18
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  18/06/2019-21/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-17 – 2019-06-21
  Датум на испит: 22/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

19
 • Поправен испит сертификација

  Поправен испит сертификација

  00:00
  19/06/2019

  Датум на обука: 2019-04-15 – 2019-04-19
  Датум на испит: 20/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 19/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  19/06/2019-21/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-17 – 2019-06-21
  Датум на испит: 22/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

20
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  20/06/2019-21/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-17 – 2019-06-21
  Датум на испит: 22/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

21
 • Сертификација за договорни органи

  Сертификација за договорни органи

  00:00
  21/06/2019-21/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-17 – 2019-06-21
  Датум на испит: 22/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

22
23
24
 • Испит ресертификација

  Испит ресертификација

  00:00
  24/06/2019

  Датум на обука: 2019-05-22 – 2019-05-22
  Датум на испит: 24/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 24/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

 • Поправен испит ресертификација

  Поправен испит ресертификација

  00:00
  24/06/2019

  Датум на обука: 2019-04-24 – 2019-04-24
  Датум на испит: 23/05/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 24/06/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

25
26
 • Ресертификација за договорни органи

  Ресертификација за договорни органи

  00:00
  26/06/2019

  Датум на обука: 2019-06-26 – 2019-06-26
  Датум на испит: 26/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 16

27
28
 • Испит сертификација

  Испит сертификација

  00:00
  28/06/2019

  Датум на обука: 2019-05-27 – 2019-05-31
  Датум на испит: 28/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 26/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

29
30
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Прашањата поврзани со ЕСЈН да се поставуваат преку контакт формата на ЕСЈН или на маил info@bjn.gov.mk.

Прашањата поврзани со легислатива да се поставуваат преку контакт формата. Доколку е потребно, ќе бидете контактирано телефонски од наша страна.

Архивата на Бирото за јавни набавки ќе работи секој работен ден во периодот од 10-12 и 13-15 часот кога можете да ги доставувате дописите.