Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
1
2
3
4
5
 • Испит ресертификација

  00:00
  05/07/2019

  Датум на обука: 2019-06-05 – 2019-06-05
  Датум на испит: 05/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 5

 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  05/07/2019

  Датум на обука: 2019-05-08 – 2019-05-08
  Датум на испит: 07/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 05/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
 • Поправен испит сертификација

  00:00
  17/07/2019

  Датум на обука: 2019-05-13 – 2019-05-17
  Датум на испит: 17/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 17/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

18
19
20
21
22
 • Испит сертификација

  00:00
  22/07/2019

  Датум на обука: 2019-06-17 – 2019-06-21
  Датум на испит: 22/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

23
24
 • Поправен испит ресертификација

  00:00
  24/07/2019

  Датум на обука: 2019-05-22 – 2019-05-22
  Датум на испит: 24/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 24/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

25
26
 • Испит ресертификација

  00:00
  26/07/2019

  Датум на обука: 2019-06-26 – 2019-06-26
  Датум на испит: 26/07/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 06/09/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 16

 • Поправен испит сертификација

  00:00
  26/07/2019

  Датум на обука: 2019-05-27 – 2019-05-31
  Датум на испит: 28/06/2019 00:00:00
  Датум на поправен испит: 26/07/2019 00:00:00
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
28
29
30
31
август
август
август
август
 • Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација

 • Обука за економски оператори

 • Испит за сертификација

 • Поправен испит за сертификација

 • Испит за ресертификација

 • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат