Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
септември
септември
септември
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ноември
  • Обука за сертификација

  • Обука за ресертификација

  • Обука за економски оператори

  • Испит за сертификација

  • Поправен испит за сертификација

  • Испит за ресертификација

  • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

[mvc_counter_oglasi count_title=”Објавени огласи во претходниот ден” title_size=”12″ title_font=”400″ stat_size=”27″ count_speed=”2000″]
[mvc_counter_sraukcii count_title=”Спроведени аукции во претходниот ден” title_size=”12px” stat_numb=”242″ stat_size=”27px” count_speed=”2000″ title_font=”400″]
[mvc_counter_vraukcii count_title=”Вредност на аукции во претходниот ден” title_size=”12px” stat_numb=”90756188″ stat_size=”27px” count_speed=”2000″ title_font=”400″]
[mvc_counter_postapki caption_url=”” count_title=”Tековни е-постапки” title_size=”12px” stat_size=”27px” count_speed=”2000″ stat_numb=”519″]

ИСТОРИЈА НА БЈН

Прашањата поврзани со ЕСЈН да се поставуваат преку контакт формата на ЕСЈН или на маил info@bjn.gov.mk.

Прашањата поврзани со легислатива да се поставуваат преку контакт формата. Доколку е потребно, ќе бидете контактирано телефонски од наша страна.

Архивата на Бирото за јавни набавки ќе работи секој работен ден во периодот од 10-12 и 13-15 часот кога можете да ги доставувате дописите.