Home

НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

< 2021 >
Февруари
«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
  • Обука за сертификација

  • Обука за ресертификација

  • Обука за економски оператори

  • Испит за сертификација

  • Поправен испит за сертификација

  • Испит за ресертификација

  • Поправен испит за ресертификација

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ ОД ЕСЈН

0

Објавени огласи во претходниот ден

0

Спроведени аукции во претходниот ден

0

Вредност на аукции во претходниот ден

0

Tековни е-постапки

ИСТОРИЈА НА БЈН

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време
за корисничка поддршка:
секој работен ден
од 13:00 до 15:00 часот.

Адреса:
Палата „23 Октомври“
ул. Даме Груев бр.12 2-кат