ПЛАН ЗА ЕДУКАЦИЈА

  • Обука за сертификација
  • Обука за ресертификација
  • Обука за економски оператори
  • Испит за сертификација
  • Поправен испит за сертификација
  • Испит за ресертификација
  • Поправен испит за ресертификација

 

Бирото за јавни набавки согласно со Програмата за едукација спроведува три видови на обуки, и тоа:

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
јули
јули
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
септември
септември