Објавен годишниот извештај за 2020 година

Почитувани посетители, Ве информираме дека е објавен Годишниот извештај за активностите на Бирото за јавни набавки во остварувањето и функционирањето на системот на јавните набавки во 2020 година. Истиот може да го прегледате во делот Публикации – Годишни извештаи.