Објавен Годишниот план за едукација за 2017 година

Почитувани посетители, Ве известуваме дека Бирото го донесе Годишниот план за едукација за 2017 година.

Планот е објавен на веб страницата на Бирото, а веќе се отворени и првите термини за пријавување.

Пријава можете да испратите на следнава електронска адреса: obuki@bjn.gov.mk