Објавен Годишниот план за едукација за 2021 година

Бирото за јавни набавки согласно своите надлежности го изготви Годишниот план за едукација за 2021 година.

Планот можете да го погледнете во продолжение.

Пријавувањето се врши исклучиво електронски, со пополнување на формата тука.