Објавени често поставувани прашања (ЧПП)

Бирото за јавни набавки објави листа со често поставувани прашања во врска со одредбите од Законот за јавните набавки (“Службен весник на Република Македонија” бр.24/19)

Листата на Често поставуваните прашања можете да ги прегледате на следниот линк