СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички причини се откажува закажаната обука во термин 03.05.2022 година, според наставна програма за обука за лица за јавни набавки за продолжување на важноста на потврдата за лице за јавни набавки (обука за ресертификација).

За новиот тремин за обука, сите кандидати ќе добијат соодветно известување на маил.

Доколку Ви се потребни дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на следниов маил: obuki@bjn.gov.mk.

Со почит,

Биро за јавни набавки