• Обука за сертификација

 • Обука за ресертификација
  </div

 • Обука за економски оператори
  </div

 • Испит за сертификација
  </div

 • Поправен испит за сертификација
  </div

 • Испит за ресертификација
  </div

 • Поправен испит за ресертификација
  </div

 

Бирото за јавни набавки согласно со Програмата за едукација спроведува три видови на обуки, и тоа:

«
»
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
декември
декември
декември
декември
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  25/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

26
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  26/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  27/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

28
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  28/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

29
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  29/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

30
31