Ju mund të bëni një pyetje duke përdorur formularin e mëposhtëm të kontaktit

Kur pyeteni për formularin e kontaktit, do t’ju jepet përgjigje sa më shpejt që të jetë e mundur dhe ju lutemi kini durim, për shkak të numrit të madh të çështjeve që lindin në baza ditore dhe të përpunuara në rendin e ardhjes. Ju lutemi bëni pyetje në lidhje me legjislacionin e prokurimit publik në këtë formular.

Nëse keni një pyetje / çështje në lidhje me EPPS, vendosni ato në lidhjen e mëposhtme – KËTU.

Ju lutemi, para se të parashtroni pyetjen tuaj, kontrolloni nëse përgjigjuni në pyetjet e bëra më shpesh

VËREJTJE: Byroja e Furnizimit Publik rezervon të drejtën, në varësi të përmbajtjes së çështjes dhe të dhënave të paraqitura atje, për të zgjedhur mënyrën në të cilën do të përgjigjet. Nëse pyetja është përgjigjur me telefon, e njëjta nuk do të përgjigjet me e-mail.

Ju lutem, nëse është e mundur, bëni pyetjen tuaj në cirilik.

    *Fushat e detyrueshme


    [recaptcha]