Новости

ЕСЈН освои трето место во категоријата на државни институции за „Најдобар сајт за 2018“

На манифестацијата „Сајт на годината 2018“, која се одржа на 13.12.2018 година во Инфо центарот на ЕУ во Скопје, во категоријата на најдобар сајт за владини/државни институции, веб страницата на ЕСЈН го освои третото место.

Read moreЕСЈН освои трето место во категоријата на државни институции за „Најдобар сајт за 2018“

Комплетиран проектот за подобрување на праксата на јавни набавки

Комплетиран проектот за подобрување на праксата на јавни набавки

Бирото за јавни набавки го комплетираше проектот за подобрување на праксата на јавните набавки кој почна да се реализира во 2016 година.

Read moreКомплетиран проектот за подобрување на праксата на јавни набавки