НОВОСТИ

КАЛЕНДАР НА АКТИВНОСТИ

ДИГИТАЛНИ СЕРТИФИКАТИ

Телефонски број:

+389 2 3255 689

Работно време:

Секој работен ден од 13:30 до 15:30

Адреса:

Палата „23 Октомври“ ул. Даме Груев бр 12 2-кат