EDUKIMI

Më shumë

RREGULLORET

Më shumë

TE REJA

KALENDARI I AKTIVITETEVE

«
»
Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die
Dhjetor
Dhjetor
Dhjetor
Dhjetor
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  25/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

26
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  26/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

27
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  27/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

28
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  28/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

29
 • Обука за сертификација

  Обука за сертификација

  20:24
  29/01/2021-29/01/2021

  Датум на обука: 2021-01-25 – 2021-29-01
  Датум на испит: 03/01/2021
  Датум на поправен испит: 04/02/2021
  Адреса: ул.Даме Груев бр.12, Скопје
  Слободни Места: 0

30
31
 • Trajnim

 • Trajnim- Edukim

 • Trajnim dyditore

 • Provim

 • Provim korigjues

 • Provim- Edukim

 • Korigjues- Edukim

CERTIFIKATAT DIGJITALE

TE DHENA STATISTIKORE PREJ SEFP

HISTORIKU I BFP

[tm_carousel_father slide_visible=”4″ arrowclr=”#000000″ dot=”false” arrow=”true” id=”timeline”][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”2004″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Byroja per furnizime publike formohet si organ I administrates shteterore, pa status te personit juridik ne perberje te Ministrise se finansave, e cila kujdeset per sistemin per furnizime publike dhe aplikimin e ligjit.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”07 Prill 2004″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Hyn ne fuqi Ligji per furnizime publike ( shkalla e pershtatjes me direktivat e UE 50%)

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”01 Maj 2004″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Ne ministrine e finansave eshte themeluar Sektori per sistemin e furnizimeve publike si forme kaluese organizative, deri ne themelimin e Byros per furnizime publike.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”2006″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Sistemi informacionit per furnizime publike dhe Sistemi elektronik per furnizime publike

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”2008″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Zgjerohet rrethi I veprimtarise se punes se Byros ne pjesen e kryerjes se trajnimeve per furnizime publike.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”01 Jаnar 2008″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Ligj I ri per furnizime publike ( shkalle e larte e pershtatjes me te drejten per furnizime publike te UE sipas Komisionit Evropjan)

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”2009″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Me Vendimin per edukimin e Grupeve punuese per pergaditjen e Programit nacional per pershtatjen e te drejtes se UE dhe pergaditje te pozicioneve negociuse per negociata per antaresim ne UE, Byroja per furnizime publike u emrua si institucion udheheqes I Grupit punues per Kreun 3.05 furnizime publike.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”Mars- Nentor 2009″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Mars- Nentor viti 2009 u realizua cikli I pare I Programit per trajnim dhe paisje me certifikata te trajnuesve per furnizime publike.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”Janar 2010″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Integrimi I Sistemi informacionit per furnizime publike  ( SIFP) dhe Sistemi elektronik per furnizime publike (SEFP).

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”Viti 2011″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Pervojat e mira me edukimin rezultojne me certifikimin e detyrueshem ne secilin organ kontarktues nga sektori publik me qellim forcimin e kapaciteteve administrative dhe dijen e personave qe punojne ne furnizimet publike.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”Viti 2012″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Ne bashkepunim me Ministria Federale Gjermane e Ekonomisë dhe teknologjise, Byroja per furnizime publike suksesshem e implementoi Tvining Projektin IPA 2008 “Perkrahje e sistemit per furnizime publike” i finansuar nga komisioni Evropan.

[/tm_carousel_son][tm_carousel_son align=”left” titlesize=”14px” title=”Viti 2013″ titleclr=”#9d9da7″ img_height=”200px” img_width=”370px”]

Sipas Metodologjise “ Barometri I kualitetit te institucionit” Sistemi elektronik per furnizime publike eshte fitues I shperblimit per proekt me te mire te realizuar  te e- qeverise.

[/tm_carousel_son][/tm_carousel_father]

Numri I telefonit:

+389 2 3255 689

Orari I punes per mbeshtetje te shfrytezuesve:
cdo dite pune prej 13:30 deri 15:30.

Adresa:
Pallati “23 Tetori” rr. Dame Gruev nr.12 kati-2